
Rouge comme une tomate – Semaine du goût
24 September, 15h30 - 17h00
CHF10Rouge comme une tomate avec le Chef Jean-Briac !
En septembre la brigade des p’tits chefs se donne rendez-vous au Restaurant de la Plage aux Eaux-Vives pour un atelier aux côtés du Chef et de son équipe.
La star de l’atelier est parfois rouge, jaune ou encore verte, elle peut aussi être rayée et avoir des formes bien différentes, la peau lisse ou bien côtelée. Les enfants vont les découvrir, les cuisiner et
Red as a tomato with Chef Jean-Briac!
In September, the little chefs’ brigade will meet at the Restaurant de la Plage in Eaux-Vives for a workshop alongside the Chef and his team.
The star of the workshop is sometimes red, yellow, or even green; it can also be striped and have very different shapes, with smooth or ribbed skin. Children will discover them, cook them, and of course, savor them.
This workshop is suitable for children aged 6 to 12.
Workshop fee: CHF 10 per child
Workshop duration: 1.5 hours
For more information about our workshops: or +41 22 558 06 56
Workshop schedule and address:
- Restaurant de la Plage, Quai Gustave-Ador 75, 1207 Geneva // Wednesday, September 24 at 3:30 p.m.
